بازسازی آپارتمان ارزان در کرج | ساخت ویلا | ایده سازان

مراحل بازسازی آپارتمان: این مقاله برای افرادی هست که در دست ساختمان سازی می باشند و یا تصمیم تولید ساختمان را دارا می باشند راهنمایی می کند تا با فکری نظم یافته و فشرده در رابطه مرحله ی تولید ساختمان ، دست به کار شوید . در این مطلب با نظر به اول تا اخر ساختمان سازی همه ی مرحله های تولید ساختمان توضیح داده ایم .

مراحل بازسازی آپارتمان | ساخت باغ در کردان | ایده سازان

با افزایش و فنی ‌تر شدن ساختمان سازی در کشور‌های گوناگون ، عوض شدن روی کرد زیادی در مقایسه با روش تولید ساختمان ، به دست سازندگان تحت نظر قرار می گیرد که بیش تر این تغییر ها ، به خاطر هدر نرفتن در مدت و قیمت ‌های عمرانی ترتیب داده شده اند .

از سمتی مالکان پروژه ‌های عمرانی تلاش کرده اند تا به ارتقا تکنولوژی ، از تجهیزات و اجناس مرغوب هم به کار ببرید . سرانجام دانش امروزی جهان در خدمت زیاد شدن استفاده و مرغوبیت تولید سازه ‌ها جای گرفته و سازندگان ساختمان هم با رغبت زیاد از این امکانات استفاده می کنند .

1-  گود برداری و تولید پی ( فونداسیون ) :

با دقت به میزان و سبک ساختمان ، باید تمام سطح زمین مکان بهره برداری را تا عمق معینی خاک برداری نمود . گود برداری جهت تولید پی یا فونداسیون ، از نظر قوی کردن و مستحکم کردن و جان ساختمان ، صورت می گیرد .

مراحل بازسازی آپارتمان | ساخت باغ در کردان | ایده سازان

ابعاد پی به اضافه اندازه‌ ی ساختمان ، به جنس خاک هم وابسته می باشد . برای تولید پی ، اغاز می بایست قالب بندی آن صورت بگیرد . بعد از این ( بتن مگر ) سطح خاکی گودال را پوشش می دهد تا بتن فونداسیون با خاک در اتصال نباشد و همین طور سطحی صاف جهت در پی ، پی سازی به وجود بیاید . بعد از این قسمت می باشد که آرماتور بندی و بتن ریزی پی صورت می گیرد .

2-  آرماتور بندی اسکلت اپارتمان :

آرماتوربندی مکانیزمی می باشد که از جنب هم جای گرفتن میلگرد ‌های در هم پیچیده و بتن ایجاد می شود . بتن فقط قادر نمی باشد تنش‌ های کششی ناشی زلزله و دیگر ارتعاشات را دوام بیاورند .

در نتیجه میلگرد که از نوع فولاد می باشد در درون بتن جای می‌گیرد و سبب می‌شود تا اسکلت اپارتمان ، در بخش های پی ، ستون ، سقف ، پله و پاگرد قادر می باشد در برابر فشرده شدن گوناگون ، مقابله بکند . در این وقت اندازه و مقدار شاخه‌ های میلگرد صرف شده در هر بخش بستگی به سبک ساختمان عوض می شود .

3-  انجام سبک های اسکلت :

الف )  اسکلت بتنی : قالب بندی جهت بتن ریزی

با به کار بردن از سطح های چوبی یا فلزی جهت بخش ‌های گوناگون اسکلت ساختمان ، قالب‌ هایی تولید می‌شوند که تا هنگام سفت شدن بتن و فرم گرفتن اسکلت ، آن را حفاظت کند .

اصولا قالب ‌ها را با روغن ( مانند روغن سوخته‌ ی ماشین ) چرب می‌ نمایند تا بتن به آن‌ها چسبیده نشود و پس از سفت شدن ، قادر باشید آن‌ها را جدا سازی نمود . این را هم باید گفت نباید قالب به قدری چرب بشود که روغن به درون بتن وارد شود .

قالب‌ هایی که در هر قسمتی از اسکلت که استفاده می شوند ، باید به کمک شاقول یا هر وسیله دیگری بسته به ابعاد سازه یکی بشوند . چون که در هنگام کجی ستون یا فوق و زیر یک سطح مستحکم ، ساختمان به اسیب بزرگی بر می خورند .

مرحله های بنای ساختمان بتنی از اول تا اخر :

1-  خراب کردن

2-  گود برداری

3-  عملیات بتن مگر

4-  ریختن و انجام نقشه

5-  آرماتور بندی فونداسیون

6 – آرماتورهای ریشه یا انتظار

7 – اتصال شبکه میلگرد ستون به ریشه ستون

ساخت و ساز ویلا کرج

8 – قالب بندی فونداسیون

9 – بتن ریزی فونداسیون

10 – اعمال ستون

11 – آرماتور بندی ستون

12 – قالب بندی ستون

13 – بتن ریزی ستون

14 – اعمال تیرها ( پوتر )

15 –  اعمال سقف

16 – اعمال پله

17 – بتن ریزی تیر ، سقف و راه پله

18-  انجام دادن سفت کاری

19 – انجام دادن نازک کاری

گونه های اسکلت فلزی ساختمان :

. اسکلت فلزی بر اساس جنس مواد حاوی سنگی ، فونداسیون آجری ، مخلوط و بتنی با قابلیت قست شدن می باشند .

. اسکلت فلزی بر اساس سیستم ساخت هم حاوی نقطه ‌ای ، نواری ، گسترده ، صفحه ‌ای ، مشترک ، باسکول ، کلاف می شود .

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *